perjantai 23. huhtikuuta 2010

 Kuinka ollakaan meillä on taas juhlittu. Vieraita on käynyt monenena iltana, josta johtuen ompelukoneen jouduin raahaamaan komeroon. Nyt pitäisi humun rauhoittua. Josko tänään nostaisi masiinan takaisin keittiön pöydälle.
Jotain tuli alkuviikosta valmiiksikin.
Vaaleanpunainen kirahvipaita pehmeästä neuloksesta, jossa taisi olla seassa bambuakin. Jostain joskus kopsittu kaava, joka oli tosi tosi reilu! Kavensin vähän ompeluvaiheessa ja lyhensin hieman hioja. Helma on nyt tunikapituinen ja hiat pussittavat. Tytöille kuitenkin mieleen ja meneepä sitten pidempään, jos vielä suostuvat käyttämään.
Kuvassa jalassa yhdet aikaisemmin valmistuneista housuista.

Onneksi muistin tällä kertaa ommella olkasaumoihin pätkät neulosta, joka estää olkaa venymästä. Tämä paita kun oli niin reilu muutenkin ja kangas aika löysää.

Vielä pari aikaisemmin valmistunutta työtä, joita en ollut muistanut kuvata.
Pieni  vetoketjullinen "biletasku", johon mahtuu juuri vaikkapa pankkikortti, huoneen avain ja vähän rahaa. Mahtuu ranteeseeni ja on testatusti näppärä! Kangas kivaa, mutta hiostavaa muovista retroneulosta lurexilla terästettynä.

Ja sitten vielä kuva tyttöjen kaksosnukeista. Haalarit kiinteät, hatut saa riisuttua. Tytöt itse lisäsivät silkkinauharusetit koristeeksi ja ne saa helposti irti.

Ei kommentteja: