keskiviikko 27. huhtikuuta 2011

Neulakirja

Neulakirja syntyi askarteluhuovan jämäpaloista. Kaikenlaista askartelu- ja käsityötavaraa on kertynyt niin runsaasti, että mitään uutta materiaalia ei paree hankkia, siksi neulakirjan väritys määräytyi olemassa olevien suikaleiden mukaan. Musta huopa paksuinpana sijoittui kanteen ja ohuemmat huovat sisäsivuiksi.
Kannen kukkaset muotoilin kapoisista huopasoiroista. Nappien avulla kirjan saa suljettua tarpeeksi napakasti,  niin ettei kaikkein pienin ainakaan saa kirjaa helposti auki.
 Sisäsivut ovat niin lerpakkaa huopaa, että ompelin niiden reunoihin villalankavahvikkeet. Kansi ei vahvistusta olisi tarvinnutkaan, mutta lisäsin reunaan langan kuitenkin ihan vaan kehystämään kukkasia.
 Kansien sisäpinnoille ompelin juuttikankaan palat, joihin saa superpaksut neulat kiinni helpommin. Samalla juutti peittää koristeompelun nurjanpuolen.

PS Huomasin, että haulla "neulakirja",on eksytty blogiini useammankin kerran. Siksi linkitän kaksi tähän mennessä tekemääni keskenään ristiin. Kurkkaa toistakin!

6 kommenttia:

Sani kirjoitti...

Onpas hieno!
Kyl tuos kelpaa neuloja säilyttää :)

Zzz kirjoitti...

Oijee, hyvän näköinen.

Anonyymi kirjoitti...

Neulakirja olisi kyllä kätevä!

Krista kirjoitti...

Ihana!
Sitä kun vaan jaksaisi itekkin tehdä noitä hyödykkeitä välillä. =)

RaijaAnnikki kirjoitti...

On taas niinnättiä ja käytännöllista.Voi ..pitas saada se kone..että jotakin järkevää sais aikaseksi.No..eihän tuon tekoon tarvi konetta mutta muuten..ota nyt selvää tästäkin.

kurkkaa kirjoitti...

Hyvää vappua.