tiistai 1. tammikuuta 2013

Kesää kohti

Vuosi takana, uusi edessä.
Uusia haasteita tiedossa äidillä ja lapsillakin.
Tyttöjen uintiharrastus vakavoituu pykälällä, kun he siirtyvät kilparyhmään ja harjoituksia on vastedes neljä kertaa viikossa. Toivottavasti intoa piisaa. Tulee ehkä itsekin käytyä useammin hallilla, kun sinnepäin on kuitenkin harva se päivä ajeltava. Tai jos vaikka lenkillä kävisin lasten hallivuoron aikana...
Siitä olisi ainakin apua omaan haasteeseen; kymmenen kiloa saisi vielä lähteä ( tai vähän ylikin, kun joulun aikana en pätkääkään ole annoksia miettinyt ja kaloreita tuijotellut, joten reilu kilo on tainnut hiipsailla takaisin). Yksi kymppi karisi jo tuossa syksyn aikana, siinä yksi syy miksi käsitöitä ei niin ole ehtinyt tekemään. Töitten ja kotipuuhien jälkeen olen sohvalle rojahtamisen sijaan usein reippaillut tunnin parin lenkkejä. On ollut mahtavaa vetää vanhat pieniksi käyneet farkut taas pitkästä aikaa jalkaan ja ostaa itselle uusia vaatteita, koska vanhat ovat liian isoja =)
Eli nyt kevätpuolella pitäisi sovittaa yhteen työt ja kotihommelit, lasten liikunta, miehen harrasteet, omat sporttailut, Käta-kurssit ja vielä Kätan lopputyön tekeminenkin... ei kalenteriin paljon tyhjää enää jääkkään. Niihin kolosiin pitää sitten sovittaa synttärit, sukuloinnit, kaverit ja muut "pikku-pakolliset".  Mutta päivä kerrallaan, eiköhän tästä kunnialla selvitä =)
 Kätassa on nyt keväällä tulossa ainakin kirjansidontaa ja viikinkiketjujen vääntelyä.
Ja sitten se lopputyö... mitä ihmettä keksis, että mielenkiinto riittää koko kevään hieroa samaa aihetta. Aiheena on Juuret, jonka voi tulkita miten haluaa ja jotenkin pitää liittyä tekstiiliin, materiaalin tai tekniikan puolesta.

Iloista  Onnellista Haasteellista Valoisaa Ihanaa ja Luovaa 
Uutta Vuotta 2013 !

1 kommentti:

Matkatar kirjoitti...

Mielenkiintoista! Kiva että on ohjelmaa tälle uudelle vuodellekin tiedossa. Idearikasta vuotta!