torstai 1. tammikuuta 2015

LapsiRukka


Keskimmäinen Kultamuru on koko syksyn kärsivällisesti odottanut uusia tumppuja ja kulkenut vanha "junttipipo" päässä pahemmilla pakkasilla. Mun töitten piti mennä katkolle jo marraskuun lopussa, mutta hommia riittikin yllättäen Jouluun asti. Kun meidän poppoo puoliksi asuu uimahallilla ja toisen prinsessan synttäreitäkin juhlittiin joulun alla monta päivää, niin kovin paljon vapaa-aikaa ei jäänyt. Jokusen joululahjan kerkesin tekemään, mutta suurin osa suunnitelmista jäi toteuttamatta. Tyttärellekin pakkasin loppujen lopuksi pakettiin pelkät langat ja lupauksen tehdä niistä jotain pikimmiten.

Lapaset seiskaveikasta pistinkin alulle heti aattona. Kudoin koko matkalta nostetuilla silmukoilla, niin tuli hitusen lämpöisemmät.

Pipoon kokeilin ekakertaa ikinä ylhäältä aloitusta ja ihmettelen vaan, miksi ihmeessä olen aina tehnyt toisin päin. Niin paljon helpompaa oli saada kerrasta sopiva! Tyttösen pipoon tuli nallen lisäksi blingblingiä säde-langasta.

Nyt on vielä puikoilla tuubihuivi pelkästä säteestä. Sen kun vielä kilkuttelen valmiiksi, niin tytön joululahjat on kuitattu.
 Paisi ettei mun puikot kilku =) kun ostin Pukin tuomilla joululahjarahoilla itselleni puikkosetin.


Pukki toi meille kivoja, ajatuksella valittuja lahjoja. Esimerkiksi ihanan lasinapeilla koristellun puurasian. Niiin tykkään sinisestä =)
 Ja meille vanhemmille hauskat pienet valokuvalehtiset.Tytöt saivat hauskat neulahuovutussetit. Niitä oli niin mukava tikutella, että meillä menikin pari iltaa ihan huovutushommissa, kun kaivettiin vanhatkin villat esiin ja naatiskeltiin. 

1 kommentti:

RaijaAnnikki kirjoitti...

Aivan ihania .Tässä vihjettä ensi jouluun.