perjantai 5. marraskuuta 2010

Kankaanpainantaa

Taas syntyi nippu painokokeiluja. Kyllä olikin kivaa puuhaa! Maalasin ja painoin posket punaisina viime minuuteille asti. Onneksi jotain saman tapaista on tiedossa vielä keväälläkin!
Tällä kertaa teippasin painokehyksen pohjaan tarrasta leikattuja kaaria, pallosia ja rinkuloita. Samaa kuviota painoin sitten erilaisille taustoille, värejä muunnellen. Tarrojen kohdalle ei väri ja painopasta luonnollisestikaan tarttunut. Metallinsävyisten pigmenttien hieno kimalle ei kuvista välitettavasti erotu. Tässä muutamia kivoimpia juttuja...

 Painopastan (printing medium) seassa kullanväristä pigmenttiä. Painoin samaan kohtaan kaksi kertaa niin, että siirsin seulaa muutaman millin välissä. Haamukuvat ja sävyerot kehyksessä olleiden vesivärien ansiota.

Vesiväreillä väripintoja, painettu hopeansävyisellä pastalla.
 Joustosametille pelkällä kuparinsävyisellä pastalla, ei vesivärejä.
Tämä on oma lemppari; Vesivärejä ja hopeansävyinen painopasta, pohjana valkoinen fleese. Värit toistuvat hienosti, mukavan tuntuinen ja hopea kimaltaa hillitysti. Alla vielä yksityiskohta samasta.

Muoks...Asiaan sen kummemmin kuulumatta
Käykääpäs kurkistamassa upeita kuvia.

1 kommentti:

Elämäntapaidiootti kirjoitti...

Tuota tekisi mieli kokeilla joskus, tekniikka vaan tuntuu tumpelolle haastavalle, joten haaskaan värit raapusteluihin :D