perjantai 10. joulukuuta 2010

KaulaLahjoja

 Pikku-Tonttujen korupaja on ahkeroinut. Koruja annetaan ensiviikon synttärivieraille, kahdelle lähipäivien synttärisankarille ja loput jakaa Pukki oman mielensä mukaan. Viikonloppuna pujotellaan vielä muutamia koruja.

Isompikin Tonttu on saanut jotain valmiiksi asti...TAAS kaulahuiveja. Luulisin, että tämän Joulun huivit on nyt sitten tehty.
Sinisestä Teddystä helmineuleena tasapaksu perushuivi. Punaisesta puuvilla/viskoosi langasta pehmoiset kaulahuivit veljeksille. Mallia otin mummon antamasta ties kuinka vanhasta lastenhuivista.

Tuftauskurssi on nyt virallisesti saatettu päätökseen. Kehyksen ja koneen saivat halukkaat kuitenkin vielä pitää lainassa helmikuuhun asti, jolloin saman opettajan vetämä kudontakurssi alkaa. Otin tietysti tarjouksen vastaa, koska pää on pullollaan kaikenlaisia karvaisia ideoita. Mutta Joulun yli välineet saavat roikkua komerossa, koska muutakin tekemistä on niin paljon. Viimeistelyä vailla olevat työt heitin pussissa parvekkeelle, sillä jos ne jossain näkyvissä lojuvat, en millään malta pitää näppejä erossa.

3 kommenttia:

Sani kirjoitti...

Ihania kaularoikottimia :D
Oot saanu ton tuftauksen kuulostaan niin kivalta että toiv. täälläpäin järjestetään ko kurssi myös :)

Kokox kirjoitti...

Onhan se kivaa hommaa, liianki koukuttavaa,kun on niin paljon muutaki mitä pitäis saada aikaiseksi. Ja nukkuakin tarttis.

peräkammari kirjoitti...

Nuo punaiset kaulahuvit on juuri sen mallisia kuin silloin enenenkin joskus tehtiin.