maanantai 6. joulukuuta 2010

Sinistä ja valkoista

Ihana ilma! Kiva kun on kunnon talvi, eikä joka paikka täynnä kuraa ja loskaa! Sinivalkoista Itsenäisyyspäivää kaikille!

Tästä työstä piti alunperin tulla sinivalkoinen. "Risuaitaan" tikuttelin sinisävyistä Seiskaveikkaa ja muita sekalaisia villalankoja. Puhtaanvalkoinen puuvillalanka taustassa näytti kamalan kovalta pelkiltään joten lisäsin kaveriksi luonnonvalkoisen kalalangan. Siinäpä olikin tosi kuttumainen pari! Tökki ja temppuili, lenkit meni miten sattuu ja välillä kalalanka ei pysynyt mukana ollenkaan. Ruma pohjakangas ei myöskään peittynyt kunnolla. Naputtelin valkoiset osat vielä toistamiseen pelkällä yksinkertaisella Seiskalla, tiuhaan, jotta pohja varmasti peittyy ja samalla liukkaat puuvillalangat sitoutuvat paremmin. Lisäsin joukkoon ripauksen oranssia väriä.
Tästä leikkelen vielä kaikki lenkit auki. Nyt työ jää kuiteski vähäksi aikaa lepäämään, koska en viitsi leikellä liukkaita lankoja auki ennenkuin saan taustaan sopivaa liimaa seuraavalla käta-tapaamiskerralla.
Koska kehys ja vimpain täytyy parin päivän päästä palauttaa, aloitin vielä yöllä uuden työn. Jos kaikki sujaa sääntöjen mukaan, eBaysta pitäisi olla tulossa mulle oma tufting tool. Kehys pitäisi saada aikaiseksi. Eihän tuo kovin vaikee olis tehdä, kun vaan olis aikaa.

1 kommentti:

Zzz kirjoitti...

Mukavaa itsenäisyyspäivää :).

Tuftaus näyttää mielenkiintoiselta..olisi vain sitä aikaa..