tiistai 28. joulukuuta 2010

Nappivalinta

Osasipa Pukki tuoda juuri oikean lahjan pojulle - pienet led-lamput. Tai kuten poitsu itse sanoo "taskuamput" ja jalkaan pitää tietysti laittaa "taskuousut", että ne lamput voi välillä sujauttaa taskuihin.

Kiva ja osuva lahja oli tämä minunkin; Muorin itse koristelema puurasia. Aika painava, ei holsky, rapise, kolise...
Sisältä löytyy...
 ...kerä vanhoja käyttämättömiä metallihampaisia vetoketjuja!

 Nämä kassit leikkasin valmiiksi jo ennen Joulua, mutta enpäs sitten ehtinytkään ompelemaan. Nyt ne hurautin ja näin on virallisesti ensimmäiset ensi Joulun lahjat tehty! Voishan näitä toki muutenkin lahjoiksi antaa, mutta on vaan niin kovin jouluiset värit, että taidan säilöä muun joulusälän joukkoon.

 Pikku jätkälle valmistui viime yönä ohut peitto ilman vanua. Paloja tähän olen leikannut pitkin syksyä aina kun muista ompeluksista on jäänyt jäljelle sopivan kokoisia jämäpaloja. Oma lemppari on tuo Borås cottonin "Rio" -kangas. Siitä aloin tehdä jakkua joskus vuosisatoja sitten, mutta ennenkuin sain vaatteen valmiiksi, ehti kulua kymmenen vuotta ja syntyi kolme lasta, joten eihän se nyt enää sitten sopisikaan... joutaa siis hyvin pilppoa muihin tarkoituksiin.

3 kommenttia:

Sani kirjoitti...

Nätti toi purnukka :)
Meil kans lamput kova sana :D

Kivalta näyttää toi peitto!
Milenkiinnolla aina tilkkujuttuja seurailen, ku ois tarkoitus tytöille päiväpeitot tehdä tilkkuilemalla.

Zzz kirjoitti...

Aika messevä ilme lampunsaajalla :D.

Paula kirjoitti...

Meilläkin oli 2-vuotiaan toivelistalla housut taskuilla, mutta jäivät tekemättä. Ja jos silmäni eivät valehtele (toinen punainen ja toinen valkoinen lamppu), niin samoilla lampuillakin neitimme leikkii ;-)