tiistai 20. joulukuuta 2011

Paineetonta joulun odotusta!

Kovat oli ennakkoon suunnitelmat siitä, mitä kaikkea itsetehtyä tänä jouluna paketteihin pitäisi ehtiä väkertämään. Ja tietysti aivan liian vähän aikaa kaiken toteuttamiseen. Kun kiire alkoi vaikuttaa jo unenlaatuun, heitin hanskat tiskiin. Pari päivää tehtiin ihan kaikkea muuta. Leivottiin ja löhöiltiin.
 Tyttären kaverisynttärit ulkoistettiin. Lapset askartelivat synttäreillä hauskat joulukoristeet ja kivaa oli.
 Silllä aikaa kun lapset juhlivat, haettiin jo kuusi. Hienompi kuin koskaan ennen, sanovat lapset.
Hiukkasen jo epäilytti, mutta onneksi kuusi lakkasi ensimmäisen illan jälkeen karisemasta. Ja haisemasta. =) On tuoreen kuusen haju silmiä kirvelevän voimakas! Kuuseen ei tänä vuonna ripusteta yhtään ostokrääsää, vaan pikkuhiljaa lisäillään omatekoisia koristeita. Sitä mukaa, kun ne valmistuvat.

 Kirpparikierrokselle nipistettiin vähän aikaa ja se kannatti. Löytyi pirteää puuvillakangasta useampi metri ja romanttinen pieni kirjontatyö.
 Löytyi sievä bling-bling-liina joulukynttilän alle. Ja joitakin osuvia joululahjojakin ja miehelle pari pilkkiä. Kaupanpäälle saatiin kopallinen hyvää mieltä, kun kaikki ostokset yhteensä maksoivat vain kymmenen euroa. Kyseisellä kirpparilla hintaa ei suurimmassa osassa tuotteita ole, vaan myyjä kassalla heittää jotain. Tähän asti on oltu tyytyväisiä ehdotukseen.
Nyt voi hyvillä mielin viimeistellä siivouksia ja ehkä ehdin saattamaan loppuun pari lahjaakin. Tai sitten en, mutta ei sen niin väliä =)

Rauhallista Joulunaikaa kaikille!

2 kommenttia:

miukuli kirjoitti...

Hyvältä kuulostaa :)

Raija/A kirjoitti...

Teillä onkin siellä kiva joulutunnelma ja ihania pipareita ja kuusen neulasia♥Meillä ei täällä ole mitään joulu kiirettä. potkurilla on käyty Jouninkaupassa ja alamäessä saan aina kyytiä. Eilen käytiin Taideatjee Liekissä.Käsinmaalattuja tekstiilejä tauluja ym. ja erittäin ihana ja sympaattinen taiteilija.Luntakin on aikalailla ja pakkanen noin 5 asteen paikkeilla.Tällä jiin läppärillä en jostakin syystä pääse blogini hallintasivulle...mutta onhan täällä muutakin puuhaa.Mukavia joulunalus päiviä.