sunnuntai 4. joulukuuta 2011

Väriläiskät

Hätsynpikaa poikettiin kirpparilla. Yhdessä pöydässä oli paljonkin kivoja vanhoja juttuja, mutta hillitsin ihailtavasti hamsterointihingun ja ostin vain nämä neljä aarretta.
 Noin litran vetoinen lasipurkki maksoi euron verran. Tämmöinen samanmoinen, mutta pienempi astia mulla oli entisvanhaan lapsena. Mihin lie muutoissa hävinny.

 Kaksi kivaa reippaankokoista kankaanpalaa yhteensä kolme euroa. Kuvioiltaan niin makeet, että ostin, vaikka yleensä tekokuituja vähän karsastan.
Ja vielä sievä siisti peltirasia euron myöskin. Meillä oli lapsuuskodissa prikulleen samanlainen nippeleiden säilytyskippona. Näihin aina välillä törmää kirppareilla, mutta yleensä hintapyyntö ylittää kipurajan.

4 kommenttia:

Jokke kirjoitti...

Tuo on ehkä parhain kaikista peltirasioista! Yleensä tosiaan aika kallis... (on löytynyt myös Jokkemaahan)

Sumi kirjoitti...

Upeita aarteita!
Peltilaatikko on superihana!
Mä löysin tuollaisen purkin värittömänä, vähän matalampi ja leveämpi. luulisin...
Ja kun tuota sun kuvaa katoin, tuli mieleen että äitillä oli aikoinaan kaksi tuollaista vihreää purkkia maustepurkkeina..vieläköhän löytyisivät jostain...;)

Krista kirjoitti...

Meillä on ollut kotona noita vihreitä lasipurkkeja pienemmässä koossa usempikin. Minnehän ovat joutuneet?? Pitäisi äitiltä kysyä vieläkö ovat tallessa ja suostuisiko luopumaan niistä...

RaijaAnnikki kirjoitti...

Voio...ei äiskä muista.Ovat varmaan muuttojen mukana hukkuneet.Tuo peltirasia kyllä kulki pitkään mukanamutta missä lie nyt.