perjantai 28. lokakuuta 2011

Kivoja kirppuja

Kun on kaksi rinssessaa, saa olla kaksi kampauspöytääkin. Yllä oleva pöytä löytyi kirpparilta jo jokunen vuosi sitten. Maksoi muistaakseni viisi euroa. Pinnassa oli pientä kulumaa, joten hioin ja maalasin sen uudelleen. Normaalia pienempi tuoli on vanha koulutuoli. Monen pikku-hepun alla pinnoiltaan kulunut, mutta tukeva. Sitä ei viitsi lähteä kunnostamaan, elämän jäljet saa näkyäkin. Pehmusteen neitokainen tuoliin tosin tilasi, koska siskon uudessa jakkarassakin on.
Isomman rinssassan uusi jakkara on Iskun vanhempaa tuotantoa. Peilipöytä ei taida olla samaa sarjaa, sillä pohjasta ei löydy samanlaisia leimoja. Jakkara sopisi muotojensa puolesta pariksi tuolle ylemmällekin peilipöydälle. Mummo ja pappa pelastivat tämän parin meille. Varsinkin tuo jakkara on hieno, ihana oranssi villakangasverhoilu!

Lähikirpparilta bongasin kolme hienoa Arabian lautasta. Yksi pieni Sirkku-lautanen ja kaksi syvää kukkalautasta. Hyväkuntoisia, euron kipale, kiva löytö =)

4 kommenttia:

Jokke kirjoitti...

Kivoja löytöjä. Katselin vasta kierrätyskeskuksessa kivoja kalusteita, mutta kun ei ole tilaa eikä oikeastaan tarvetta. Niitä vain olisi kiva värkkäillä.

Irena kirjoitti...

Upeita löytöjä!

Omalla mammallani oli aikanaan tuollaisia kukkaisia Arabian astioita, hyviä muistoja tuo mieleen :)

Anonyymi kirjoitti...

Jos ikinä tuosta Sirkku-lautasesta tahdot luopua, ostan kiljuen ja maksan enemmän kuin 1 euron ;).

Kokox kirjoitti...

Enpä taida luopua =) Lautanen on kovassa käytössä päivittäin ja varsinkin pienimmäisen lemppari. Onhan se tosi kiva !