torstai 11. maaliskuuta 2010


Pikkuiselta jäivät kestovaipat yhdessä humahduksessa liian pieniksi. Onneksi olin jo aikaa sitten leikannut valmiiksi kankaat uusiin vaippoihin. Enemmänkin pitäisi vielä tehdä, mutta näillä mennään nyt vähän aikaa.
Nuukana olen säästänyt isosiskojen vaatteita, joissa kangas on hyväkuntoista, mutta joita jostain syystä ei kehtaa viedä kirpparille tai lahjoittaa eteenpäin. Niistä tulee pikku-prinssille söpöisiä (hieman tyttömäisiä, mutta mitä siitä!) sisävaippoja.
Kaikissa vaipoissa on täyttöaukko takana. Ihoa vasten uusi kangas; coolmax tai fleece. Pul-kangas myös tietysti uutta. Joissakin vaipoissa on välissä yksi kerros vanhaa vauvanpyyhe-froteeta. Enempää kiinteitä imuja en tykkää laittaa.
Vaippakuvien taustalla näkyy viikonlopun kirppiskierroksen löytöjä. Finn-Helenin ötökkätyynyliina, Tampellan punasävyinen pöytäliina ja Finlaysonin tonttupöytäliina.
Ihana opaskirja lapsille 70-luvulta.
Ei taida lumi enää pitkään pysyä näin valkoisena ja pehmeänä. Kuva viime viikonlopulta. Meillä on tullut tavaksi ensin luistella niin kauan, että jalkoja melkein särkee. Sen jälkeen lapset laskettelevat ja riehuvat hangessa itsensä näännyksiin. Kyllä kotona ruoka maittaa ja illalla uni.
Toivottavasti talvi jatkuu vielä vähän aikaa. Sitten voitaisiinkin hypätä suoraan kesän alkuun ja jättää ainakin pahimmat loskakelit väliin.

Ei kommentteja: