keskiviikko 4. tammikuuta 2012

Puntista pussukka

 Pojun pienten pöksyjen lahkeesta piti tuleman käsveskassa pyörivälle kännykälle pehmikettä ja lämmikettä. Silppusin puntit kuitenkin huovutuksen jälkeen hitusen liian lyhkäisiksi. Puhelin toki mahtuu sisään, mutta läppä ei sulkeennu sievästi. Täysin hukkaan ei työ mennyt, sillä pikkuruinen ämppäni solahtaa pussiin kuulokkeiden kera aivan kiukuttelematta ja kaipasikin suojaa ympärilleen.

Geisha-papereista hurautin pienen penalin lahjaksi mammalle. Tähtivedin helpottaa vetoketjun aukomista. Namupaprut yhdistin vaihteeksi toisin kuin aiemmissa pussukoissa. Täytyy nassuttaa lisää namuja, sillä tätä tehdessä tuli pari ideaa mieleen, joita on pakko kokeilla.


  Lapaset taas olivat menossa pukinkonttiin, mutta puolessa välissä matkaa tajusin näiden olevan liian pienet ajateltuihin kätösiin. Onni onnettomuudessa oli, että käytin mallina omia tassuja ja lapaset itselle ovatkin olleet jo kauan "ihan kohta"- listalla. Muut työt vaan aina kiilaavat edelle. Nyt ne sitten tuli tehtyä ja lämpöisetkin vielä. Että eikun lumihommiin!

1 kommentti:

Raija/A kirjoitti...

Kiitos vaan...mikähän se idea on.