tiistai 23. helmikuuta 2010
Iso laatikollinen valmiiksi leikattuja ompeluksia odottaa aikaa parempaa ja jokunen on jo viimeistelyä vailla.
Tämmöiset housut sain sentään valmiiksi asti. Kangas on tukevaa puuvillaa, yläosaan ompelin fleesestä vuoren. Pikku-Hessun kuva toisesta kankaasta leikattu ja ihanaiset napit omista jemmoista.
Sain muutama vuosi sitten tuttavan tutulta pussillisen kankaita ja siellä seassa olivat nämä housut; kaikki osat valmiiksi leikattuna vain ompelua vailla. Jäivät hyllylle odottamaan meilläkin, kun ei ollut käyttäjää. Paloissa oli kaavat kiinni ja kaavoihin merkittynä koko 86cm, mutta on kyllä naftimpi. Juuri sopivan kokoiset nyt 80 senttiselle naperolle.Tässä vain pieni pintaraapaisu kangasaarteisiini... Kaapeissa on pakkatolkulla peruskankaita ja lisäksi sorrun jatkuvasti ostamaan ihanuuksia, kun niihin jossain törmään.
Punainen pupukangas ja leijonakangas molemmat hyväkuntoisia lasten pussilakanoita kierrätyksestä. Hintaa taisi olla molemmista yhteensä 1e. Sininen paksuhko puuvillakangas Huutiksesta. Kaksi pikkukukkaista käyttämätöntä Tampellan tablettia 0,80e kirpparilta. Puolukkaverhot kirppikseltä 1e, samoin sinikukkainen pöytäliina 1e. Punakuvioiset tyynyliinat 0,50e kirpparilla ja ohut raidallinen huivi 0,50e.
Ruskeaa hedelmäkangasta on kahden pikkuverhon verran ja myyjä pyysi niistä yhteensä vain 2e. Pakkohen ne(kin) oli ostaa. Hedelmäkankaasta on työn alla essu suttapytylle, muita kankaita täytyy vielä hautoa vähän aikaa.

Ei kommentteja: