sunnuntai 21. maaliskuuta 2010

Vaihteeksi kirpputorikierroksella. Löytyi vaatteita itselle ja lapsille sekä muutama lelu, vaikka monta kertaa olen päättänyt olla ostamatta enää ainuttakaan lelua. Löytyi myös muutama kiva kangas, vaikka kyllä niitäkin jo rehellisesti sanottuna on aivan liikaa.



Pätkä pihlajat-lintu-aiheista kangasta. Riittää just meidän pöydälle. Laivailevat kissat-lakanaan ja tyynyliinaan on käsin kirjailtu nimi Tommi. Tulevat heti käyttöön, väärä nimi ei unta haittaa. Palasta sinivihreää kangasta saisi vaikka pojulle kesätakin, mutta saapa nähdä ehdinkö.



Tampellan vanha pyyheliina ("Hilkka") maksoi vain 0.30e! Suoraan pesukoneen kautta keittiöön ja käyttöön. En yleensä säästele vanhojakaan aarteita vaan ne ovat meillä arkikäytössä. Välillä saattaa joku ihana lempilasi hajota tai liina likaantua peruuttamattomasti. Mutta enemmän kauniista tavaroista on iloa, kun niitä käyttää eikä säilö kaappeihin.

Lopuksi vielä keväiset kuvat olohuoneemme verhoista. Nämä ovat sillälailla eri seinillä,ettei niitä voi katsoa yhtä aikaa. Värit sopivat kivasti olohuoneen muihin väreihin. Huutislöytöjä molemmat ja että tykkään!

1 kommentti:

Sumi kirjoitti...

Ihania kuoseja!
Sinulla on tosi kiva blogi! Ite en valitettavasti oo käsityöihminen, mutta ihailen toisten taitoja sujuvasti! :)
"Tulimekot" oli upeat!
Mukavaa viikonloppua!