maanantai 11. lokakuuta 2010

 Useampi tunti meni näitä lappuja näprätessä. Kirjoittelin sanoja ja lyhyitä lauseita sekä englanniksi että tietysti toiselle puolelle suomeksi. Liimailin, leikkasin ja päälystin kontaktimuovilla. En hoksannut käyttää tulostaessa värejä. Lisäsinkin lappusiin enkunkieliselle puolelle hieman väriä, jotta hahmottaminen ja käyttö on vähän helpompaa. Lappuja kertyi noin 165 vaikka kirjassa ollaan menossa vasta kappaleessa viisi. Ja ensimmäiset kappaleet ovat tosi lyhyitä ja yksinkertaisia. Ajatella millainen työ on ihkauuden kielen opiskelussa! Toivottavasti näiden muistikorttien avulla sanojen ulkoa opettelu on edes pikkuisen helpompaa. Kortteja voi käyttää yksin tai kaverin tai vanhempien kanssa.


 Nuorelle herralle fleesehaalari. Harmi, etten enää muista mistä ja milloin tämä kangas tuli ostettua. Tosi mukavaa ja laadukasta. Pysyy pehmeänä eikä nukkaannu. Samasta kankaasta olen aikaisemmin tehnyt jokusen hatun.

 Ikivanhaa ufo-neulomusta purkaessa syntyi pussillinen pieniä lankanyssyköitä, joista pienen osan käytin näihin pikkumiehen sukkiin.

Itelle taas muistiin:
Lankana 7-veljestä, 4 puikot
*30s ja 30krsta, 1o1n
*kanta 14s 10krsta
 6s syö molemmista päistä 4s
*poimi silmukat kannan sivuista ja kavenna 1s/krs kunnes 30s
*32krsta
*kärki -6s/krs

1 kommentti:

Sani kirjoitti...

On kyl tosi kiva fleece-kangas ja hieno haalari. Sukat on myös tosi kivat :)