perjantai 9. syyskuuta 2011

Valkoista ja silti kivaa!


 Niin on sitten opintovuosi polkaistu käyntiin. Kudonnassa hyödynnän ehkä voi olla mahdollisesti kai kierrätysmateriaaleja sekä "roskia". Ajatus on vielä hautumassa. Jokainen saa valita mieluisan aiheen ja perehtyy sitten siihen syksyn ajan pohdiskellen ja kokeiluja tehden. Jostain pikkuisen pöpistä syystä mun kaapista tursuaa maissipusseja, kahvipaketteja, videonauhoja ym mitä sielu ei siedä heittää kaatikselle, kun niistä vois vielä tehdä jotain...


Metallikurssin valitsin vapaaehtoiseksi ja sen suhteen en ota mitään paiseita. Kivaa tehdä jotain rennolla ranteella ilman aikataulua ja valmiita raameja.


Tarkoitus olisi myös syksyn aikana loihtia uniikki vaatekappale itsepainetusta kankaasta. Ompelukurssia aloittelimme "irroittelu"-tehtävällä, johon nämä valkoiset kankaankuvat liittyvät. Jokainen opiskelija tekee vähintään viisi kankaan manipulaatioharjoitusta. Valmiiseen vaatteeseen voi (mutta ei tarvitse) sitten lisätä jonkin jippo-osuuden, mielenkiintoisen yksityiskohdan.


Varoituksen sana; Tähänkin jää koukkuun! Näitä on niin hauska tehdä, että vaaditut viisi syntyivät yhdessä illassa ja ruutuvihko on täynnä muistiin kirjattuja juttuja, joita on PAKKO vielä kokeilla.2 kommenttia:

Jokke kirjoitti...

Möykkyinen pinta onkin älyttömän inspiroivaa!

miukuli kirjoitti...

Tosi hauskoja!