maanantai 21. maaliskuuta 2011

Romukollaasi

Jos ope pyytää ottamaan tunnille mukaan sekalaista sälää, niin minulle ei tule materiaalista pula. Pienen hetken kiertelin ympäri asuntoa ja keräsin mukaan roskaa ja romua, turhia tai rikkinäisiä leluja, vanhentuneita mausteita, kirpparilta rahdattuja aarteita ... Hetkessä oli kaksi kassillista askartelumateriaalia kasassa.


Kaikille oli varattuna pieni kehys, johon romuista (omista ja yhteiseksi lahjoitetuista) piti kasata kolmiulotteinen taulu. Mitään aihetta tai rajauksia ei ollut, vaan jokainen sai tehdä mitä mieleen juolahti.

 Tauluista tuli tosi kivoja! Harmi, etten voi muiden tekemiä tässä esitellä. Harvalla oli aluksi mitään varsinaista aihetta mielessään, mutta vatsakipeänä naurettiin mielikuvia ja tarinoita, joita kuvat valmiina synnyttivät.


Minunkaan taulussani ei aluksi ollut mitään "juonta", mutta nimi voisi sen synnyttämien ajatusten takia olla vaikkapa Parisuhdepeli. Olipas tosi kiva ilta!

Suurin osa muka-romuista piti tietysti kantaa takaisin kotiin. Niitähän voi vaikka joskus taas tarvita tälläiseen tehtävään!

1 kommentti:

Anama kirjoitti...

Tuossapa hyvä idea vaikka kavereitten illanistujaisiin! Hauska tuo sinun taulusi. :)