sunnuntai 19. kesäkuuta 2011

Tietsikan tyhjennys

Kaikenlaista kurjaa on sattunut ja itekin olen ollut kuumeessa ja voimaton. Sen verran sain aikaiseksi, että kopioin kuvia tietsikalta levylle ja valikoin niistä parhaimmat teetettäviksi paperikuviksi asti. Putsauksen yhteydessä löytyi myös tänne blogiin sopivia kuvia, joita en (muistaakseni) ole aiemmin esitellyt.

 Tokaluokkalainen tuli ennen joulua kotiin keltainen koristepallo kaulassa ja kilisevät sydämet korvissa. Ihanaa, miten tyttöä ei (vielä) pätkääkään kiinnosta mitä muut ajattelevat välillä luovistakin pukeutumisratkaisuista.

Joskus lasikurssin luppoaikana hioin sekalaisia palasia reunoiltaan siisteiksi ilman sen suurempaa suunnitelmaa. Nyt niistä valmiiksi hiotuista palasista voi sommitella kaikenlaista, vaikka epämuotoisen tähden.

Esikoisen laiva on telakalla ja ropellikin näköjään vielä huollossa. Seilaajan olisi tarkoitus päästä neitsytmatkalleen lähiaikoina, kunhan löytyy tarpeeksi kestävä ja sopivan pituinen kuminauha.

Koululaisen komea keltainen norsu pitää kynät tallessa.

 Peltisen pienen vanhan kannun (korkeutta kymmenisen senttiä) ajattelin vain koristeeksi kukkahyllyyn, mutta se onkin ollut kovassa käytössä parvekeleikeissä.

 Nämä retroneulospalat ovat kinkkiset... Niitä olisi tarpeeksi lapsen paitaan, mutta tyttöjen mielestä värit on yöks! Eipä silti, en taitais itekään pitää näin rähäköitä sävyjä. Jos ne edes huopuis, mutta yhtä palaa lukuun ottamatta ovat kyllä pelkkää akryyliä. Aina välillä ne tulevat kaapinpenkojaisissa vastaan ja aina ne kuitenkin säästän. On ne kuiteski niin kamalan ihanat. Että inspiraatiota odotellessa...


 Ja parit kirpparilöydöt vielä
 Kiva lapsen lakana vuorikangaskäyttöön.

 Ja vanha mekko, valmistaja Mekko Mestarit. Aika kaapu, mutta sen verran läpikuultava, että ehkä pointti onkin siinä, mitä tämän alle pukee ;) Saas nähärä tuleeko pidettyä.

 Herttainen vanha kuvakirja 0,20e

 Ja ihastuttava ruusuaiheinen kirjontatyö euron. Tästä suunnittelin koristetta käsilaukkuun...kunhan joskus on aikaa...

3 kommenttia:

Neferi kirjoitti...

Mukavia tavaroita...

Jösses, tuosta mekosta tuli mieleeni kuuskytluvulta pinkki versio, jota siis pidettiin päällä...vähän kreppimäinen, läpikuultava kangas.

Rizzo kirjoitti...

Ihania nuo neulospalat!

Paljolla myyt mulle?

Kokox kirjoitti...

En taida olla kuitenkaan vielä valmis neulospaloista luopumaan. Kun ne on omalla tavallaan niin ihanat... kuitenki. Kyllä niistä vielä joskus jotain syntyy