tiistai 15. marraskuuta 2011

Sykkyröistä

 Pakko oli kokeilla, kun tämmöinen tumppuidea pälkähti mieleen. Aloitus näytti aika hurjalta, mutta muutaman rivin jälkeen lankojen järjestys oli helpompi hallita.
Neuloin lapaset tasona ja joka kerroksen vain oikealta puolelta. Eli jokainen lankasormio palaa aina oman osionsa alkuun ja muodostaa pienen lankajuoksun.
Tumpuista olisi voinut tehdä vaikka kuinka kirjavat, mutta varastoistani ei löytynyt (ihme kyllä =) kivoja yhdistelmiä, enkä halunnut käyttää protoon kovin paljon rahaa, joten näillä kahdella langalla nyt tällä kertaa. Molemmat ovat seiskaveikkaa, toinen valkoinen ja toinen vaihtuva värinen.


 Peukun istutusta pähkäilin jonkun tovin, enkä ole tähän versioon ihan täpöllä tyytyväinen. Seuraavat teen hiukan eritavalla. Ehdottomasti teen uuden version, jahka joudan, sillä näitä oli oikein kiva neuloa ja rakenteen ansiosta tumput ovat oikein lämpöiset sekä hyvin istuvat. Nämä tumput matkasivat jo maailmalle ja haluan samanlaiset itsellekin.

3 kommenttia:

Raija/A kirjoitti...

Hieno ikkinakoriste(: Tuli kivat tumput.

Aarnilintu kirjoitti...

Kylläpä oli tosiaan hurjan näköinen tuo alku! Lapaset näyttää kyllä tosi pirteiltä ja varmasti ovat lämpimät myös. Tulisi nyt vaan niitä pakkasia, täälläkin lapaset odottaa pääsyä ulkoilemaan.

Kokox kirjoitti...

Toivattavasti ei tuu ihan vielä talvi, kun omat tumputkin on vielä ihan alkutekijöissä. Lapset on kyllä lämpimästi varustettuja, mutta itelle ei millään ehtis =)