torstai 17. toukokuuta 2012

Kevät

Kevään kirkas valo teki tepposet. Tuskastuin pölyyn, likaan ja romppeen määrään. Siivosin kaappeja, konttasin leluröykkiöissä ja karsin kovalla kädellä omia(kin) aarrevarastoja. Kirjahyllyssä vuosia nököttäneet koristeroinat, kerran luetut kirjat ja käyttämättömät astiat saivat kyydin kirpputorille. 

Hyvin on kauppa käynyt, mutta paljon en ole päässyt rikastumaan koska pidin hintatason matalana. Vanhastaan tiedän, ettei paikkakunnan kirppikselle kannata laittaa kovia hintoja. Naapurikunnan puolella olisi hintalappuihin voinut kirjata suuremmat summat, mutta sinne olisi pitänyt jonottaa vapaata pöytää ja halusin päästä kamoista eroon JustNyt. 
Yllättävän moni vuosien takainen "pakko ostaa"- aarre on muuttunut täydelliseksi turhakkeeksi. Nappeja, solkia ja muitakin nippeleitä pussitin tyrkylle. Mutta kankaista en raatsi vieläkään luopua.


 Raivausurakka on vienyt vapaa-ajan totaalisesti, joten käsitöiden tekemiseen ei ole riittänyt aikaa. Pitkästä aikaa poikkesin kirjakaupassa, josta mukaan tarttui kaksi mukavaa kirjaa. Näille on kyllä tilaa hyllyssä!
Printti & pisto- kirjassa on monipuolisesti ohjeita kankaan kuviointiin eri tekniikoilla. Oon pari kertaa lainannut kirjastosta, joten tiesin, että kannattaa tarjouspinosta poimia mukaan.


 Toinen meille kotiutunut kirja on paksu kuvakirja, jossa on hienoja satelliittien ottamia kuvia eripuolilta maapalloa. Mielenkiintoinen, hienoja värejä ja upeita pintoja.


Kesäloma ja reissukäsityökin ovat jo välillä käyneet mielessä. Sillä silmällä voi jo alkaa varovasti selailemaan lehtiä... Mikä olis kiva matkamalli... vai ehtiskö tuon topin tekeen ennen lomaa jo...

 Kuvat poimittu kevään Sandra- lehdesta nro 12.


2 kommenttia:

Pellavasydämen Mervi kirjoitti...

Et sitten tänne niitä käsityötarvikkeita laittanut myyntiin? Tai Facebook-kirpparisivustolle, jossa nimenomaan myydään käsityötarvikkeita...

Kokox kirjoitti...

No kun oli niin kiire saada kaikki äkkiä nurkista pois =)
Aattelin kyllä, jotta jolleivät löydä uutta kotia kirppiksen kautta, niin sitten täytyy yrittää netin kautta...