maanantai 7. toukokuuta 2012

Kirppislöytöjä

 Viikonlopun pihakirppis tapahtumasta löysimme pienen ihanuuden. Virheetön, sievä saksalainen posliinimaljakko vitosella. Iästä ei hajuakaan, ei ainakaan ihan viime vuosien tuotantoa. Yritin googletella leimaa (Selb, Bavaria, Heinrich), mutta en onnistunut löytämään  varmoja tietoja juuri tästä leimasta. Eipä sen niin väliäkään, on se vaan niin kaunis. Arabian leipälautanen kolmella eurolla. Pistän ikänäön piikkiin, etten kirpparilla huomannut kaikkia naarmuja. Ja pari pahinta oli sitäpaitsi keljusti piilotettu hintalapun alle. Mutta hyvin onnistuu tältäkin voikkarin syönti ja ketutus on jo laantunut.

Pari tämän kirjasarjan opusta sain aikoinaan mummoltani ja niitä olen keräillyt hiljakseen, aina kun kirppareilla tulee edullisesti vastaan. Melkein kaikki on jo kasassa.  Muutama on tullut ostettua kahteenkin kertaan.3 kommenttia:

Jokke kirjoitti...

Oi, pirteitä ovat tosiaan!

Raija/A kirjoitti...

Kivoja juttuja.

Mrs.Marple kirjoitti...

Ihana tuo alimman kuvan koira!

Jos keräämääni sarjaa löytyisi kirpputorilta ei naarmut haittaisi. 60-luvun Arabian Primaveraa on niin harvoin tarjolla.. Kahdesti olen törmännyt (molemmilla kerroilla matkustivat meille :D)