maanantai 8. marraskuuta 2010

Kankahia

 Vähän jo vanhempia ostoksia, mutta unohtuneet kuvaamatta.

 Kaksi pikkuverhoa, laadukkaat ja väreiltään kirkkaat. Samaa kuosia olen nähnyt eriväreissä. Tietääkö kukaan valmistajaa? Tein tästä kankaasta jo kevätpuolella pienen essun.

Neljä kokopitkää ruskeansävyistä verhoa. Näiden iästä ei ole hajuakaan. Hitusen jo haalistuneet ja ohuemmat kuin esimerkiksi Tampellan vanhat kankaat. Hintaa vain viisi euroa koko satsille. Olihan ne otettava.

Kolme pienehköä palaa villamaista (tekokuituista) verhokangasta. Ihanat sävyt, mutta harmistukseksi kaikissa lievästi kellertävyyttä yhdellä reunalla. Tiedä sitten onko auringon aikaansaannoksia vai tehtaalla pois leikattu värivirhe. Ei kauheasti erotu, kunhan ei laita kellastunutta ja valkoista kohtaa ihan vierekkäin.  Lahjaksi saatu kuin myös seuraava kangas.

Tästäkin tykkään; Tampellan AURA - kangasta soiro. Tämä on ainakin poistopala, koska siinä on painoväri levinnyt ikävästi. Alla olevassa valoa vasten otetussa kuvassa näkyy kankaan kiva epätasainen ja vähän karkea luonne. Kyllä tästä voisi vaikka laukun askarrella. Menis pöytäliinanakin... kakkulautanen aina tuhrun päälle!

Ei kommentteja: