sunnuntai 13. helmikuuta 2011

Pikaisuuksia

Aurinkoisesta etelästä matkusti meille pussillinen värikkäitä lankoja. Vaikka kesken on niin paljon käsitöitä,oli ihan pakko pikkuisen kokeilla mitä tuliaisista voisi tehdä.
 Iltaisin sormet ovat usein kylmästä siniset, kun istun pidempään aloillani. Nyt ei enää näpit palele! Virkkasin paksusta pehmeästä langasta suurella koukulla lämmittimet. Nämä tuli niin sukkelasti valmiiksi, että innostuin virkkaamaan samasta langasta myös pään lämmittimen.
 Tämä myssy onnistui ihan kivasti, tuntuu mukavalta ja värikin on mieluinen. Nauhoina on sieltä täältä yhteen virkattuja ketjusilmukoita, joilla on sen verran pituutta, että ne voi kiepsauttaa jonkun kerran kaulan ympärikin. Photoshoppikaan ei vaihteeksi kenkkuillut, vaan sain kivuttomasti aikaan julkaisukelpoisen kuvan.
 Sirommat kädet halusivat myös testata kämmekkäitä. Ja niinhän siinä sitten kävi...
 ...että näitä täytyi virkata vielä kaksi paria lisää. Toiselle tytölle ystävänpäivän pukukoodiin (kouluun puetaan huomenna punaisen sävyjä) sopivat punaiset kaksinkertaisesta pörrölangasta. Toinen halusi vähän sähäkämmät, siispä punaisen langan kaveriksi valikoitui keltainen.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kiva kun on käyttöä tuliaisille.
Ä