sunnuntai 27. helmikuuta 2011

Tuumintaa

Voi Apua! Jokke  pläjäytti tunnustuksella. Kiitos!
Kamalaa joutua huomion kohteeksi. Vaikka onkin hienoa huomata, että täällä mun omassa pikku lokosessani joku joskus käy. Ja, että joku aina joskus kommentoikin. Onhan se kivaa, vähän niin kuin virtuaalitaputus olkapäälle.

"The Gorgeous Blogger -palkinto on suunnattu kaikille upeille bloggaajille. Jokainen vastaa viiteen blogiinsa liittyvään kysymykseen ja jakaa tämän palkinnon viidelle, jotka mielestään sen ansaitsevat."

1. Milloin aloitit blogisi?  -Helmikuussa 2010.

2. Mitä käsittelet blogissasi?  -Pääasiassa kaikenkarvaisia käsitöitä, myös kirpputorilöytöjä ja olenpa parit kakkusetkin kuvannut, koska lasken nekin tavallaan taiteiluksi. Välillä on pakottava tarve jakaa jokin (musiikki)linkki, joka kuopaisee tuolta jostain sisuksista.


3. Mikä tekee blogistasi erityisen verrattuna muihin?
- Ööö... ei mikään. Tarkoitan, että kaikkihan ovat omalla laillaan erityisiä ja toisaalta kukaan ei ole täysin uniikki,erilainen, irrallinen kaikista muista...  (Mutta tätäpä en ala sen syvemmin tuumimaan, koska tämä ei ole sellainen blogi  =)
Koska olen kiinnostunut kaikista käsityön ja taiteen osa-alueista, olen sormet syyhyten valmis kokeilemaan ja kokemaan kaikkea sillä saralla. Ja koska poikkelehdin aiheesta ja ajatuksesta toiseen tosielämässä, ei blogikaan toivottavasti junnaa liikaa samoissa aiheissa.


4. Mikä sai sinut aloittamaan blogin pitämisen?   -Muutaman kerran olen aloittanut portfolion ja aina se on jäänyt kesken. Suurin osa opiskeluaikaisista töistä on hävöksissä, lahjoitettu tai muutoissa roskiin tuomittu, suurimmasta osasta ei ole mitään dokumenttejä jäljellä. Blogi on kelpo tapa tallettaa paitsi valmiit työt, myös jonkinmoinen polku. Ja vaikka en tänne muusta elämästämme suuremmin turise, jää monien töiden ja niistä kertovien sivujen kohdalle kuitenkin "muistijälki", joka vie minut silloisiin tunnelmiin.
Tämä julkisuuspointti myös kannustaa panostamaan töiden tasoon sekä esillepanoon. Toivottavasti pitkällä aikavälillä tarkasteltuna jonkinlaista kehitystä tapahtuu.

5. Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?   -Kuvat eivät aina ole  niin hyviä kuin haluaisin. Syytän kehnoa pokkariani, mutta totuus on, että kehnollakin kameralla saa hyviä kuvia, kun viitsii nähdä hieman enemmän vaivaa. Pitkästä, pitkästä aikaa olen taas päässyt leikkimään Photoshopilla ja voi olla, että kiusaan teitäkin hieman enemmän käsitellyillä kuvilla. Piirrustuksia ja maalauksia en ole rohjennut esitellä, ne ovat liian henkilökohtaisia, mutta toivottavasti ehdin tulevaisuudessa toteuttaa niihin pohjaavia käsityöprojekteja.

Tunnutus pitäisi jakaa eteenpäin viidelle blogille.
Toivon, että tunnustuksen poimisivat mukaansa minulle entuudestaan tuntemattomat bloggaajat, jotka jostain kautta sivuilleni eksyvät. Jos vielä kirjoitatte pienen kommentin merkiksi käynnistänne, tulisin mielelläni vastavierailulle.

Siis tässä, olkaa hyvät!


Tämä päivä oli

herkkä

sekä

maaninen

2 kommenttia:

Jokke kirjoitti...

Relaa! :) ei näissä ole jatkamispakkoa. Ei mitään sellaista että tapahtuu kauheita, jos et heti jatka XD Sinulle selvästi tapahtuu vain hyvää! Jatkoa odotellessa...

Kokox kirjoitti...

Jos kuitenkin heti huomenna katkee käsi tai laukee auto, niin tiedänpähän mistä se johtuu... =)