keskiviikko 12. toukokuuta 2010

Vettä! Ihanaa kamalaa, roiskuu ja lorisee.


Uusi ruokalappu retrovahaliinasta. Lisään kankaan tarkemmat tiedot, kunhan muistuu mieleen. (Tampellan Ovaali, suunnittelija Marjatta Metsovaara).
Sain tätä kangasta ison ison palasen,  mutta on niin voimakkaan värinen, ettei silmä sietänyt levittää keittiön pöydälle. Päästi myös karmeasti väriä, kun kastui ja vahapinta meni myös hieman laikukkaaksi. Ruokalapun pesin koneessa runsaalla vedellä, eikä näyttäisi enää väriä irtoavan.


Tämän pojan paidan värit on aika räksyt, mutta päällä ei kuitenkaan näytä kovinkaan räikeältä. Punainen joustosametti vanhoja vinttilöytöjä, taskuun liiskattu sammakko kierrätyskangasta.
 Ostin nepparipihdit pitkällisen jahkauksen ja suunnittelun jälkeen; kyllä kannatti! Neppareiden laitto oli ihan lasten leikkiä verrattuna entiseen ähellykseen ja paukutukseen.

Lökärit poitsulle collegesta. Vähän on vielä kasvunvaraa. Onneksi laitoin napakat resorit, niin voi nytkin jo käyttää.

Vielä pari kirppislöytöä.
Hartiapyyhe/kylpyviitta 70-luvulta (niin ainakin lappu väitti ja taidan uskoa todeksi) herkulliset värit. Meinasin käyttää ompeluksiin, mutta tytöt halusikin ottaa käyttöön.


Tämän kevythaalarin on joku itse hurautellut. Hintaa oli vain 2e, joten nappasin mukaan, vaikka ompeleissa onkin kaikenlaista huomauttamista. Koska;

TADAA
Vuorikangas on näin hieno!

Tarkoitus on lähipäivin kääntää haalari sisäpuoli ulospäin. Resorit taidan vaihtaa ja vetoketjun kääntää  myös.
Nyt hopi hopi hommiin, että saadaan uusi kiva haalari ennen kesähelteitä.
Ei kommentteja: