perjantai 19. elokuuta 2011

Aamulla vilu ja päivällä hiki

Vihreästä 7veikasta tein kokeiluluontoisesti kaarroketunikan tytöille. En ole aiemmin kokeillut tätä mallia. Mittoja laskeskelin valmiiseen malliin (löytyy Novitan sivuilta) verraten, mutta aika paljon muutinkin, kun tyttö on kuin heinänkorsi. Tänään olikin aamulla sen verta viileää, että likka halusi tunikan pukea kouluun. Repussa toi sen sitten iltapäivällä takaisin päin. Jaksaa aurinko vielä ihanasti lämmittää!


Kainaloihin asti neuloin koneella. Kaarroke ja helman resori veivätkin aikaa ainakin tuplasti. Tuon rintaa kiertävän resorin jättäisin näin jälkiviisaana pois, mutta ei se päällä käytössä näytä niin pöhköltä, kuin tuossa kuvassa. Ja kaarrokkeeseenkin on seuraavaksi kerraksi uusia suunnitelmia. Kavennukset erottuvat ainakin omaan silmään kuvasta kamalan selvästi, mutta ehkä ne siitä pian käytössä tasottuu. Nyt neiti nappasi tunikan päälle melkein suoraan puikoilta.


Koska tyttösiä on kaksi, on seuraava tunikan aihio jo neulottuna. Tylsän suora keskivartalo surahti koneessa valmiiksi eilen illalla parin tv-sarjan mainoskatkoilla. Tänään voikin sitten illalla linnottautua keinutuoliin neulomaan käsin mielenkiintoisempia osioita.

1 kommentti:

Raija kirjoitti...

Sainkin kuitenkin ihan hyvän kuvan siitä jäätelöjutusta Hurahdukseen..kunhansohelsin.Kurkkikaa.