perjantai 26. elokuuta 2011

Pussitusta ja kirppuja


Hurautin läpikuultavasta verhokankaasta suojapussit (tai oikeastaan suojahatut, silla ne ovat pohjasta avoimet) kodinkoneille. Koneet ovat pöydällä tyrkyllä jatkuvasti ja välillä ahkerassa käytössä, mutta unohtuvat välillä viikoiksi keräämään pölyä ja möhnää. Suojien onkin syytä olla läpinäkyviä, muuten masiinat olisivat vielä harvemmin käytössä. Nämä ovat myöskin hillityt ja huomaamattomat ja sopivat siksikin ahtaaseen keittiöömme.


 Suuri korkea kori oli hankalan rosoine ja tikkuinen sisäpinnaltaan. Ompelin sille sisäpussin parista vanhasta lakanasoirosta ja nyt siinä voi säilyttää  lankoja ja keskeneräisiä käsitöitä (akuutteja, eihän tähän toki kaikki keskeneräiset kerralla mahdu).
Seuraavaksi piti alkaa ompelemaan vinhasti venyville lapsille vaatteita, mutta pöydällä lojuva silppukasa vaati päästä käsittelyyn... nyt siis työstän tätä...


Kirpparilta löysin omasta mielestä kivoja vaatteita tytöille. Kumpikaan ei kuitenkaan riemusta suoranaisesti hihkunut, joten saa nähdä pitävätkö kuitenkaan. Merkki näissä on Zalekua, joka valmisti 60-luvulta 90-luvun loppupuolelle asti tuotteensa Suomessa. Nykyiset Zalekua vaatteet tehdäänkin sitten jo jossain ihan muualla.

 Vekkimekko on kokoa 125cm ja on tosi mini =) Tytöthän on jo isompia, mutta tämä menis tunikasta, jos vaan suostuvat käyttämään.

Oranssissa puuvilla paidassa on iiihana kaulus ja sievät koristeet. Taas mun mielestä hauska, likat ei sanoneet juuta eikä jaata.


Tämä valkoinen röyhelöpaita sentään kelpasi molemmille.


1 kommentti:

Jeikka78 kirjoitti...

Kivan ja näppärän näköiset nuo kodinkonehuput :)