lauantai 15. tammikuuta 2011

Kansikoklailuja

Tääkin on vanha ja kaikille jo tuttu juttu. Meiltä vielä puuttui -neuvolakortin/äippäkortin kannet. Potsun kortti enää on oikeasti käytössä, mutta kiva on säilöä omiin kansiinsa tyttöjenkin kortit sekä odotusajan lärpäkkeet (kun joskus löytyvät...on ne tallessa...tosi hyvässä!)
Esikko valitsi nimeensä sopivat kankaat. Mallia katsoin vähän kuvahaulla (kiitos yhteisesti monille näitä jo tehneille) ja mitat suoraan muovikansista. Ihan hyvin onnistui noin koekappaleeksi.
 Toiseen valkattiin pehmoleluista pitävälle höpönassulle sopiva nallekangas. Mutta mutta...kangas on turhan jäykkää ja kuitenkin herkästi purkautuvaa. En saanut saumoja enkä varsinkaan nurkkia asettumaan siististi. Uusiks joskus, toistaiseksi saa kelvata  koskapa neiti itse ei näe kansissa mitään vikaa.
Viimeiseksi pikku-beibille pujujussitasku. Tästä tulikin sitten jo oikein kelpo kapine.

3 kommenttia:

Lumikettu kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Kokox kirjoitti...

Mulla kans tekeminen venyi ja venyi. Kun lopulta ryhdyin toimeen, niin näähän olikin ihan helppoja & nopeita tehdä. Eikä näissä niin kauhiasti ole ommeltavaa, etteikö käsinkin selviäisi =)

Liisa kirjoitti...

Tykkään, tykkään.
Sama se on täällä, pitkään ihastellut kaikkien blogeissa näitä, mutten oo ite saanu aikaseksi. Kukallinen on munsta kivoin.